Tommi Lievemaan blogi

Suomi USA:n rinnalla Venäjää vastaan

Suomi on asemoinut itsensä USA:n johtamaan Venäjän vastaiseen rintamaan Ukrainan kriisin ja Venäjän vastaisten pakotteiden myötä. Pakotteilla on hyvin vähän tekemistä Ukrainan tapahtumien kanssa; niillä pyritään Putinin hallinnon kaatamiseen. USA:n tavoitteena on istuttaa Kremliin länsimielinen nukkehallitus.

Mediassa käydään tällä hetkellä voimakasta Venäjän vastaista informaatiosotaa. Ulkopoliittinen johtomme on hylännyt Paasikiven ja Kekkosen viisaat opetukset, mikä on äärimmäisen vaarallista maallemme. Seuraavasta ukrainalaisyrittäjän lausunnosta ilmenee erittäin hyvin Ukrainan kriisin olemus:   

"Ukraina on käytännössä Yhdysvaltain ulkoasiainhallinnon alaisuudessa, sanoi ukrainalainen yrittäjä ja poliitikko Igor Markov. Kiovassa rauhasta ollaan kiinnostuneita ainoastaan välivaiheena ja aikana, jolloin valmistaudutaan uuteen sotaan:

- Kiovan hallinto ei käytännössä päätä mistään. Kaikki ratkaisut tehdään Ukrainan ulkopuolella. Jos Yhdysvalloille, joka harjoittaa äärimmäisen kyynistä politiikkaa, olisi edullista lopettaa sota, niin se antaisi määräyksen sen lopettamisesta. Jos tämä taas ei ole edullista sille, sota jatkuu. Surullista on se, että Yhdysvallat onnistui toteuttamaan kaikkein vastenmielisimmän ja huonoimman skenaarion. Se asetti slaavilaiset slaavilaisia vastaan, ukrainalaiset tappavat venäläisiä ja päinvastoin. Kristityt tappavat kristittyjä. Aiemmin tämän olisi voinut nähdä vain pahimmissa painajaisissaan. Mutta nyt se on täyttä todellisuutta Ukrainassa". 
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Tommi: "Surullista on se, että Yhdysvallat onnistui toteuttamaan kaikkein vastenmielisimmän ja huonoimman skenaarion. Se asetti slaavilaiset slaavilaisia vastaan, ukrainalaiset tappavat venäläisiä ja päinvastoin."

Tarkoitako siis sitä, että Putiin noudattaa Obaman määräyksiä Ukrainassa? Melkoinen suoritus Obamalta ja vielä ilman KGB-tasoista koulutusta. Kiinahan tässä odottelee, että kypsä hedelmä putoaa syliin.

Miten veikkaat tässä käyvän, onko Kremlin tornissa ennen Kiinan vai USA:n lippu. Minä kyllä veikkaan Kiinaa. Pitäisikö vielä opetella uudet kirjaimet?

Seppo Paasikallio

Olet ymmärtänyt hyvin koko Ukrainan probleemakentän. Tästä johtuvat Ukrainan johdon lisävaatimukset uusista sanktioista muka heidän auttamisekseen. Ukrainan johto on tehnyt parhaansa saadakseen Venäjän hyokkäämään maahan yrittäessään saada Euroopan laajuista sotaa aikaan.

Ukrainan tilanne voi rauhoittua vasta kun aseillaan vallan kaapanneet Oikea Sekrori ja Svoboda on palautettu asemaan, jonka kansa on heille myontänyt - alle 10 % kannatuksen.

Mutta EU on pahassa välikädessä, koska sen täytyy totella kaikkia USAn ja pankkiirien toiveita. USA saa vapaasti päättää Ukrainan kohtalosta ja sodasta ja rauhasta maassa, kukaan Euroopassa ei uskalla kyseenalaistaa USAn johtopäätoksiä ja toimintatapaa siten tukien USAn ehdotonta maailmanhallintatavoitetta ja yksinapaista maailmaa.

EUn mielestä Naton hyokkäysjoukot saavat levitä vapaasti Euraasiaan USAn hegeminiatavoitteiden mukaisesti. Se tarkoittaa kiihtyvää WWIII odotusta, sillä se tulee aivan varmasti USAn saatua kaikki Venäjän ympäristot katetuiksi ohjustukikohdillaan. Toivottavast Stubb lopettaa halunsa saada niitä Suomeenkin. Onko Nato käynyt historiansa aikana yhtään onnistunutta puolustussotaa? Amerikan koko sotateknillisen kompleksin menestys ja kasvu perustuu hyokkäyssotiin eri puolila maailmaa ja vallankaappauksin ja vallankaappausyrityksiin kuten Georgiassa ja Ukrainassa ja nyt HongKongissa

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Oletkos Seppo koskaan miettinyt sellaista teorettista tilannetta, että USA olisi maailman valtias. Miten kävisi juutalaisten pankkiirien ja ketkä olisivat herrakansaa ja ketkä orjia, vai hoidettaisiinko epämiellyttävät tyypit pois kirjoilta ja kaikki jäljelle jäävät olisivat herroja. Kuuluisiko Obama herrakansaan? Nämä spekulaatiot USA:n tavoitteiden toteutumisesta kannattaa kanssa miettiä etukäteen. Eikö ISIS-järjestö ole toteuttamassa tuota maailmanparannusta. Taitaa sekin ole niitä Obaman juonia, niin ainakin väitetään. Olisiko maailma sitten parempi, jos erään venäläisen maailmanparantajan uhkaus toteutuisi: "Muutamassa tunnissa voimme muuttaa Yhdysvallat radioaktiiviseksi tuhkaläjäksi". Miten maailma sitten makaisi jos Putin olisi maailman valtias ja Amerikka tuhkaa?

On nämä, Seppo, niin vaikeita kysymyksiä, ettei tämmöisen äijän järki riitä, kun se parhaimmillaankin on aika heikko.

Seppo Paasikallio

Seuraava linkki antaa kuvauksen maasta jota sivun kirjoittaja kutsuu nimeellä Jewnited States of America ja kuinka tämä maa pyrkii halltisemaan kaikkia.

Eräs esimerkki uusnatsien ja juutalaisten yhteistyostä on Israelin IDFn miehen johto Svobodan alaisena Maidanin vallankaappauksessa. Victoria Nuland ja hänen miehensä ovat innokkaita juutalaisia samoin kuin Jatsenjuk ja Poroshenko. Siis koko Ukrainan kriisi on juutalaisjohtoista Amerikan uuskonservatiivien tavoitteellista toimintaa. Eurooppa on näiden orja tämän hetken tilanteessa. Siis “herrakansa” hallitsee Amerikasta käsin.

Vaikka monet suomalaiset ovat vannoutuneita Amerikan ihailijoita, niin lopputuloksena heidän johdollaan on orjuus. USAhan on rahoittanut kaikenlaisia ääriliikkeitä kuten Al Qaeidaa ja ISIStä ja Amerikan nwo johdolla on tietty tarkoitus pelissä. Jotta he saisivat amerikkalaiset alistetuiksi oman valtansa alle he tarvitsevat näitä ulkopuolisia joukkoja.

Al Qaedan synnytys tarjoisi WTC tornien tuhon jälkeen aseet loppumattomaan sotaan terrorismia vastaan kaikkialla maailmassa ja sen seurauksena USAhan on jo synnytetty kaikkia kansalaisia koskeva vakoiluverkosto, puhelut ja viestit tallennetaan. Hallitus on lisäksi tilannut suunnattomasti ammuksia sisällissotaa varten ja FEMA keskitysleirit odottavat asukkaita.

ISIS uhkaa tunkeutua tekemään terroritekoja Amerikassa ja sen perusteella sota kiihtyy - hallitus vastaan the people - linjalla. Ulkoisen uhan alla kansalaisten orjuuttaminen helpottuu presidentin voidessa ohjata kaikkea toimintaa executive ordereilla välittämättä edes kongressista. Kaikki nämä tenput on tarkoitus levittää käyttoon myos Euroopassa sen jälkeen kun Amerikassa on onnistuttu. Orwell tulossa

Parhaillaan Obama yrittää totutella Eurooppaa tottelemaan sokeasti itseään. Vaatimus yhteisestä kannaotoista ja Amerikan tottelemisesta tulee lopulta ehdottomaksi vaatmukseksi. TTIP tulee voimaan Amerikan sanelemana ja korporaatiovallan vahvistukseksi.

Putin ei yritä maaimanvaltiaaksi vaan kehittää Venäjää yhdessä muiden maiden kanssa. USA ei sallisi mitään yhteistyotä Länsi-Euroopan ja Venäjän välillä ja Eurooppa tottelee, mutta vielä hieman nihkeästi.

http://realjewnews.com/

The ex-Israeli soldier who led a Kiev fighting unit
http://www.haaretz.com/news/world/1.577114

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #4

No mutta Seppo, sinä uskot kovasti erilaisiin käsitteisiin; "Jewnited States of America ja kuinka tämä maa pyrkii hallitisemaan kaikkia" sekä "Siis koko Ukrainan kriisi on juutalaisjohtoista Amerikan uuskonservatiivien tavoitteellista toimintaa. Eurooppa on näiden orja tämän hetken tilanteessa. Siis “herrakansa” hallitsee Amerikasta käsin".

Mutta Seppo, sitähän minä juuri aprikoin, kuulummeko herrojen vai orjien puolelle?

Seppo Paasikallio Vastaus kommenttiin #7

Päättele itse, jos meidän pitää omaksua kaikki Obaman käskyt toteutettaviksi yksimielisesti nuiden EU-maiden kanssa, niin mihin ryhmään me kuulumme.

Hallituksemme ovat systemaattisesti valinneet McKinseyn ohjaamaan hallitusohjelmien laatinista, jotta siinäkin suhteessa noudattaisimme NWOn tavoittelmaa kehitystä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Venäjältä on viime päivinä levinnyt paljon näitä Yhdysvaltojen ja Ukrainan suhteista kertovia juttuja. Ehkä siksi, että ulkoministeri Lavrov kuvittelee sopivansa Ukrainan asiat tänään ulkoministeri Kerryn kanssa.

http://en.itar-tass.com/russia/754213

minnam ahonen

Lievemaa ei anna lähdettä, joka näyttää olevan eilinen Venäjän Ääni.
http://finnish.ruvr.ru/2014_10_13/Puoli-vuotta-sot...

Kuinka ollakaan siitä otettu lausunnonantaja, Igor eli Ihor Markov, lienee suurinpiirtein venäjämielisin ukrainalainen poliitikko, joka Ukrainasta voidaan löytää.

"Until recently Markov was a deputy for the Party of Regions and was considered a close associate of the ruling “Donetsk lobby”. But his views are controversial even by Ukrainian standards: Markov considers Ukraine to be a "temporary state" which should return to the fold of the Russian empire."

"Before his arrest, there was no doubt that Ihor Markov, who hung a portrait of Vladimir Putin in his office and spent more time in Moscow than in he did Kiev, was a pro-Russian politician. According to Radio Svoboda journalist, Ivan Shevchuk, he was part of a huge campaign, controlled directly by Moscow, which aimed at to prevent Ukraine from entering into an association with the EU. “No one can count it, of course, but immense sums of money have been earmarked for the purpose,” says Mr Shevchuk."

"His supporters say he was arrested because he was too pro-Russian, even for the pro-Russian Party of Regions. His opponents simply call him a Russian agent who has become too dangerous even for President Viktor Yanukovych."

http://www.voxeurop.eu/en/content/article/4335541-...
http://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Markov

Onko Markov taas vapaalla jalalla, ja ollut rakkaassa Moskovassa piipahtamassa? Vai kilauttiko Venäjän ääni Markoville "aidon" ukrainalaiskommentin saadakseen?

Käyttäjän JaakkoWilenius kuva
Jaakko Wilenius

Tommi Lievemaa,

Lueppas Tomi Anderssonin viimeisin blogi, niin pääset vähän paremmin jyvälle, mitä Venäjällä oikein tapahtuu ja miksi se toimii niin kun toimii.

http://timoandersson.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1778...

Olen Jounin kanssa samaa mieltä, että Venäjä kyllä tehokkaasti levittää tätä disinformaatiota.

minnam ahonen

Tämänkin voisi suositella luettavaksi. Kansan Uutisten jutussa kirjoittaja väittää että monet vasemmistolaiset ovat varsin kuutamolla näissä Ukraina-kuvioissa. Mitähän blogisti väitteestä tuumaa?
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/32428...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Rajoittaessaan ulkomaalaisomistuksia ja lehdistönvapautta Venäjä on itse asiassa osoittanut että se on valinnut tiekseen eristäytymisen. Millään muulla tavalla ei Putinin nykyistä hallintoa pysty selittämään.

Voipi olla mahdollisuuksien rajoissa että perimmäisenä tarkoituksena onkin ajaa oma taloutensa lopulliseen romahdukseen jolloin koko maan liike-elämä olisi helppo ottaa valtion hoidettavaksi. Simsalabim: Neuvostoliiton paluu.
Edellisen yrityksen aikana NL:llä oli voimaa alistaa koko Itä-Eurooppa vasallikseen. Nyt se ei tosiasiassa kykene vastaavaan edes Ukrainassa, pienellä Itä-Ukrainan maapläntillä aiheutettua sekasortoa ja siviilien joukosta ampumista lukuunottamatta.

Siinäpä Venäjä vuonna 2014. Yhdysvalloista puhuminen ei auta; Venäjä on valinnut itse tiensä, mikä sille sallittakoon.

Seppo Paasikallio

USAn taktiikka kaikissa maissa, jotka eivät noudata sen tahtoa on pyrkiä saamaan erilaisia yhteisojä vaikutusvaltansa alle, usin ns. NGO kuvioiden kautta. Ertyisesti opiskelijat ovat kohteena kuten nyt HongKongissa. Venäjälläkin näitä kehitelmiä on USA yrittänyt, koskapa lakeja on tarvittu suojelemaan kansaa propagandalta. En näe sitä minään eristäytymisvaatimuksena.

Washington hallitsee valtamediaa suvereenisti Amerikassa pankkiirieliitin hallinnoiman median omistuspohjan avulla niin, että tietojen saamista varten täytyy hakea pienempiäkin tiedonvälittäjiä. Kun olen lueskellut esim Yahoon uutisten yleisonosastojen kirjoituksia, niin siellä näkee Washingtonin valheiden tulleen hyvin omaksutuiksi eli massiivisella propagandalla maata johdetaan.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kun riippumattoman lehdistön toimintaa aletaan rajoittaa, toimittajia murhata ja mm sosiaalisen median sananvapautta rajoittaa, voidaan sekin toki selittää 'kansan suojelemisena'.

Ei kuitenkaan meillä täällä länsimaissa.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Seppo: "Washington hallitsee valtamediaa suvereenisti" Näin on. Onneksi "hevosmiesten tietotoimisto" toimii vielä vapasti ilman juutalaisten pankkirien määräysvaltaa.

Käyttäjän hapotusjahapatus kuva
Anttijuhani Tuominen

Pahin virheemme tässä tilanteessa tehtiin asettumalla USA-johtoiseen rintamaan. Toiseksi pahin virheemme on se, ettemme myönnä tätä tehtyä virhettä edes itsellemme.

Voimme vain arvella mikä on koko totuus Ukrainassa. Niin Moskovan kuin Washingtonin propagandamyllyt jauhavat omaa agendaansa, joissa vastapuoli nähdään roistona.

Kummatkin lienevät oikeassa.

pekka numminen

"Kiovan hallinto ei käytännössä päätä mistään. Kaikki ratkaisut tehdään Ukrainan ulkopuolella."

No miten te kommunistit näette näiden Itä-Ukrainan kapinallisten hallinnon?

Venäjän lähettämät/nimittämät komentajat päättävät asioista, onko tämä teidän mielestänne, Ukrainan sisällä tapahtuvaa, ja kansan tahdon mukaista politiikkaa?

No kun huomioi teidän komentovallan ja diktatuurien ihalun, niin ei tarvitse vastata tuohon kysymykseen. Kyllähän Venäjän nimittämä johto on teistä tietysti paras ja oikeudenmukaisin, paskat paikallisista ihmisistä.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Et tainnut Pekka oikein ymmärtää tätä Tommin blogia. USA on kaiken takana. Ovat pakottaneet Putinin lähettämään venäläisiä taistelemaan sinne Ukrainaan. "Se asetti slaavilaiset slaavilaisia vastaan, ukrainalaiset tappavat venäläisiä ja päinvastoin."

On se USA hirveä kun sellaista tekee. Tuollainen toiminta pitäisi oikein lailla kieltää.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Ei ole mitään usan johtamaa rintamaa,johon suomi voisi liittyä,-koko bloggaus on vainoharhaisuudessaan joppojoutavaa -70 luvun nostalgiapropagandaa !

Toimituksen poiminnat