Tommi Lievemaan blogi

Valtiovalta rikkoo Pariisin rauhansopimusta salliessaan uusnatsijärjestön

Ministeri Risikko ilmoitti, että väkivaltaisten järjestöjen laillisuus tutkitaan. Hyvä niin, mutta eihän Suomen Vastarintaliikkeen laillisuutta tarvitse erikseen tutkia. Se on (nyt jo valtamedian uutistenkin mukaan) uusnatsijärjestö. Sellaiset järjestöt ovat selkeästi kiellettyjä Pariisin rauhansopimuksen mukaan:

"Suomi, joka välirauhansopimuksen mukaisesti on ryhtynyt toimenpiteisiin hajoittaakseen kaikki Suomen alueella toimivat fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet". (8.artikla)

SVR on saanut mellastaa vapaasti jo vuosia. Miksi Suomen valtiovalta ei ole halunnut puuttua selkeästi Pariisin rauhansopimuksen vastaiseen järjestöön? Eikö valtiovalta piittaa rauhansopimuksen noudattamisesta? Onko niin, että valtiovalta on tosiasiallisesti suojellut fasistisluonteista järjestöä? Mitä tähän sanoo SOS-hallitus?

P.S. Pariisin rauhansopimus on edelleen voimassa lukuunottamatta aserajoituspykäliä. Niissäkin ydinaserajoitukset ovat edelleen voimassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Kommunistiset puolueet harjoittaa länsimaidenvastaista vaaralllista politiikkaa ja propagandaa-siis,,kiellettävä kuten natsijärjestöt !>>>

sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet". (8.artikla)

Käyttäjän lievemaa kuva
Tommi Lievemaa

Jari Pirppu,

kommenttiesi taso ei sitten ole noussut yhtään viime kuukausien aikana.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"... poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa"

Natseista ei rauhansopimuksessa puhuta vaan fascisteista. Mutta toisaalta ns. vastarintaliikkeen päätukija ja masinoija koko länsieuroopassa nyt vaan sattuu olemaan itänaapurimme virallinen johtaja ja KGB:n nykyinenkin epävirallinen johtaja Putin hallintoineen. Tarkoitushan noilla putinistinatseilla on mm. harjoittaa EU:n ja muille sivistyskansakunnille vihamielistä ja venäjälle myönteistä propagandaa.

Olen sitä vastoin itse ollut löyhässä yhteistyössä jyrkästi ei-natsistisen ja ei-fasistisen ja ei-stalinistiinternatsistisfasistisen järjestön kanssa, joka on julkisesti ylpeästi ilmoittanut tukevansa Venäjän separatistivoimia Pariisin rauhansopimuksen/Molotov-Ribbentrop-sopimuksen rikoksen kumoamiseksi ja alueiden irtautumiseksi Venäjästä, ks. Suomalainen kansalaisjärjestö myöntää: Avustamme ulkomaista agenttia Venäjällä http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196164-s...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Oletko viime aikoina enää vieraillut Pohjois-Koreassa? Varauksettoman ylistävät kirjoituksesi sikäläisestä yhteiskunnasta olivat niin mielenkiintoisia.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Väkisin naurattaa nämä natsihöpinät. Hitler oli vasemmistolainen.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ranskan vallankumouksen ajoilta juontuva käsitteistö "oikeistolaisuus ja vasemmistolaisuus" on hankalasti määriteltävissä. Jos ajatellaan talouspoliittiseen viitekehykseen sovellettuna, niin vasemmistolaisuus tarkoittaa yhteiskunnan otetta ja määräämisvaltaa kansantaloudesta, kun taas oikeistolaisuus tarkoittaa lähinnä liberalistista vapaata kilpailua.

Tässä mielessä kommunismi ja kansallissosialismi ovat pikemminkin samoilla linjoilla - molemmissa järjestelmissä yhteiskunnalle on varattu voimakas ote talouden suunnittelussa.

Itse asiassa samaan johtopäätökseen päädymme myös sosiologisen viitekehyksen kohdalla. Molemmissa järjestelmissä ihminen elää ensisijaisesti yhteiskuntaa varten eikä hänellä yksilönä ole merkitystä. Hän on ikään kuin jo syntymästään asti yhteiskunnan vanki.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#6
Vasemmisto haukuu omaa häntäänsä.

Toimituksen poiminnat